Bellamy Gallery doet het nét even anders. Stelt andere prioriteiten. Maakt mooie basisartikelen, die zich moeiteloos laten combineren met de rest van je garderobe. Alles is van hoge kwaliteit en heeft een zekere mate van tijdloosheid. Feel-good items, waarvan je weet dat ze je goed staan, en dat ze goed doen. Don’t buy more, buy better, is ons motto. En met onze key-pieces kun je alle kanten op!

Bellamy Gallery gaat over leven, niet om overleven. Wij kleden liever mensen aan dan uit. Wij betalen meer dan nodig en dat is een bewuste keuze; we kleden mensen aan, niet uit. Want vriendschappen bouw je door er voor elkaar te zijn. Wij zijn er voor onze producenten en importeurs, en willen ook hun toekomst faciliteren. We gaan voor de mooiste deal en niet voor de scherpste. Dat maakt t niet makkelijker, maar wel de moeite waard. We hebben met zijn allen maar één leven, dus dan kun je je tijd maar beter goed besteden.

Bij Bellamy Gallery maakt het niet uit welke maat je hebt. Iedereen verdient het om mooie en tijdloze key-pieces in haar kast te hebben. Wij bieden voor iedere vrouw de juiste maat of pasvorm aan. Of je nou maatje XS of XXL hebt, kom gezellig bij ons langs in de winkel of shop online!