In onze webwinkel kun je betalen via iDEAL en via creditcard. Je ontvangt een betalingsbevestiging na het plaatsen en betalen van je bestelling.

Bellamy Gallery garandeert je veiligheid als je online bij ons winkelt. Je gegevens worden versleuteld verstuurd en nooit aan derden verstrekt.

 

Betalen via iDEAL

Je kunt betalen via iDEAL als je gebruikmaakt van internetbankieren via ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, SNS Regiobank, ASN Bank. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling via iDeal.

 

Betalen via creditcard

We accepteren MasterCard en Visa creditcards. Je kunt je creditcardgegevens via een beveiligde SSL-server invoeren, herkenbaar aan het slotje bovenaan het scherm. Als de creditcardmaatschappij de betaling heeft goedgekeurd, versturen wij de bestelling. Je hebt een bankpas en identificatiemethode nodig om met een creditcard te betalen. Er zijn geen extra kosten verbonden aan een betaling met een creditcard, anders dan de kosten die je creditcardmaatschappij in rekening brengt.

Belangrijk: wij accepteren alleen creditcards uitgegeven door MasterCard en Visa. Wij accepteren geen bedrijfscreditcards of creditcards uitgegeven door buitenlandse banken.