Klachten

Ben je niet tevreden over een product dat je online hebt besteld of in een van onze winkels hebt gekocht? Je kunt altijd teruggaan naar een van onze winkels zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Neem altijd het artikel, de bon en prijskaartjes mee naar de winkel.

 

Is de bestelling niet in goede staat bij je aangekomen?

Retourneer of ruil het artikel dan direct en informeer ons via:

https://bellamygallery.shipping-portal.com/rp/

Wij nemen binnen een dag contact met je op en zullen de aankoop- en verzendkosten aan je retourneren.

Ben je niet tevreden over een artikel, over de afhandeling van de bestelling of kan er iets anders beter?

Neem dan contact op met onze klantenservice:

-happytohelp@bellamygallery.com

-0639264595

Wij proberen het zo goed en zo snel mogelijk op te lossen. Uiterlijk binnen 14 werkdagen, maar ons streven is binnen drie werkdagen. Vermeld in je e-mail je ordernummer, klantnummer en het artikelnummer zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Kunnen we een eventueel geschil niet samen oplossen? Dan kun je de klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel

Of voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform

 

Garantie

Wij willen het nieuwe favoriete item in je garderobe zijn en doen er doen alles aan om hoge kwaliteit te leveren. Voldoet een artikel toch niet aan je wensen? Dan is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie is wat je van een product in alle redelijkheid mag verwachten. Neem in dat geval contact op met onze klantenservice via happytohelp@bellamygallery.com.

 

Herroepingsrecht

Volgens de nieuwe wet consumentenrecht heb je het recht om, binnen 14 kalenderdagen, van de aankoop op afstand af te zien. Vanaf het moment dat je ons meldt om van de aankoop af te zien, heb je 14 dagen de tijd om (een gedeelte van) je bestelling terug te sturen. Herroepen van de order kan door ons een e-mail te sturen en door de retourbon te gebruiken of door zelf een formulier toe te voegen aan het pakket dat je aan ons retourneert.

  

Wanneer je de bestelling herroept, kun je deze retour zenden naar het volgende adres:

Bellamy Gallery

Vughterstraat 6

5211GH Den Bosch